Matchmakingbijeenkomst TOP-subsidies

NWO heeft een call voor onderzoeksvoorstellen geopend die gericht is op ondermeer onderzoeksvragen uit de Topsector logistiek. Voor veel partijen die betrokken zijn bij een van de vele Dinalog programma’s, kan dit zeer interessant zijn. Wellicht kan een dergelijke (onderzoeks)vraag een uitbreiding zijn op een huidig Dinalog Demo of R&D project. Of misschien wel een geheel nieuwe logistieke, wetenschappelijke innovatie.

 

Matchmakingbijeenkomst

 

Bent u geinteresseerd? Kom dan op 8 mei naar de informatie- en matchmakingsbijeenkomst. Doel van de bijeenkomst is om vragers en aanbieders van specifieke kennis met elkaar te laten brainstormen, om samenwerkingsverbanden te verkennen en gezamenlijk onderzoeksvragen te formuleren die onderzocht kunnen worden. Door deel te nemen aan de bijeenkomst kunt u tevens uw netwerk uitbreiden en de zichtbaarheid van uw organisatie of uw onderzoekexpertise vergroten.

 

Programma

 

14:30 uur Inloop                          
15:00 uur

Plenair gedeelte

 

– Inleiding Topsector Logistiek door Prof. Lorike Hagdorn (TNO/VU), tevens dagvoorzitter

 

– Voorbeelden van succesvolle samenwerking Onderzoek – Bedrijfsleven door Prof. Ton de Kok (TUE) en Dr.ir. Fred Janssen (ASML)

 

– Toelichting NWO/MaGW Top-subsidies 2013 door Joris Voskuilen (Coördinator NWO/MaGW Topsubsidies)

16:00 uur  Interactief gedeelte

 

– Discussietafels voor onderzoekaanvragen

17:00 uur  Afsluiting/netwerkborrel

 

Een eigen presentatie/pitch?

 

Wilt u een eigen onderzoeksvraag door middel van een korte presentatie/pitch onder de aandacht brengen of heeft u vragen over de bijeenkomst, neem dan contact op met Henk Waaijers (NWO, e-mail: h.waaijers@nwo.nl)

 

Deelname

 

Heeft u interesse in deelname? Aarzel dan niet om u aan te melden. Klik hier voor het registratieformulier. Aanmelden voor de matchmakingbijeenkonst kan tot uiterlijk 29 april.

 

Kom kijken, kom luisteren en neem de bedrijven die in uw project zitten mee!

 

Geef de eerste reactie