Multimodaal online 2020

Modaliteiten mixen en versterken elkaar! Met name binnen de achterlandlogistiek vindt een verschuiving plaats. Nieuwsblad Transport ondersteunt flexibiliteit tussen modaliteiten en wil daar met Multimodaal 2020 een impuls aan geven. Daarom heeft de organisatie het Multimodaal Event in een nieuw jasje gestoken. We zorgen voor nóg meer kruisbestuiving tussen wegtransport, spoor, binnenvaart, shortsea en terminals, met een zeer uitgebreid programma, waarbij de nadruk ligt op innovatie en verhalen uit de transportpraktijk. TKI Dinalog is officiële kennispartner van het Multimodaal Congres 2020.

Het evenement bestaat uit het Nationaal Multimodaal Congres 2020 met een uitgebreid programma van inhoudelijke sessies en nog veel meer online webinars en workshops. Bent u erbij?

TKI Dinalog en Topsector Logistiek zijn officieel kennispartner van dit event.

Bekijk hier het programma.

Hieronder een aantal sessies uitgelicht;
Keynote Multimodaal
MET ALLARD CASTELEIN (HAVENBEDRIJF ROTTERDAM), ALBERT VEENSTRA (TKI DINALOG) EN ARWEN KORTEWEG (HAVENBEDRIJF ROTTERDAM)
MA 10:00 – 11:30
Allard Castelein opent de dag en zal ingaan op het belang van multimodaliteit, digitalisering en samenwerking. In een live studiogesprek met Albert Veenstra bespreekt dagvoorzitter Bart Pals hoe multimodaliteit kan zorgen voor een toekomstbestendige logistieke sector.

Logistiek van de toekomst
MET ONDER MEER TKI DINALOG
DI 14:00 – 15:30
Hoe kun je data inzetten om je logistieke prestaties te verbeteren? Hoe kun je als verlader bekijken hoe duurzaam een vervoerder is? En welke mogelijkheden zijn er om de logistiek zoveel mogelijk zichzelf te laten organiseren, bijvoorbeeld door terminals met vrachtwagens te laten ‘praten’? Kom er alles over te weten tijdens de sessie Logistiek van de toekomst, waarin onder meer TKI Dinalog en kennisinstituut TNO aan het woord komen.

Geef de eerste reactie