Nationaal Binnenvaart Congres 2019

Bent u klaar voor de toekomst? Laat u tijdens het Nationaal Binnenvaart Congres informeren. Het programma staat in het teken van de vijf grootste en meest actuele thema’s in de binnenvaart van dit moment: Energietransitie, Digitalisering, Logistiek,  Infrastructuur en Arbeidsmarkt. Tijdens break out sessies zullen we de verdieping opzoeken en samen met u kijken wat er op elk thema in de toekomst op u afkomt.

Ontmoet. De nadruk tijdens het congres ligt op interactie. Ontmoet interessante sprekers. Zoek de verdieping met collega’s. Spreek één-op-één met experts.

Speedmeets tijdens het ochtendprogramma garanderen dat je naar huis gaat met zeker vijf nieuwe contacten!

Ontdek. De nabije toekomst brengt veel verandering. Hoe ga je als ondernemers om met zaken als energietransitie, digitalisering of autonoom varen? Weet je hoe logistieke ketens van de toekomst eruit zien? Hoe kom je aan voldoende personeel? Tijdens dit congres vinden we de antwoorden op deze vragen. Samen met jou, met experts en diverse interessante sprekers!

Ontwikkel. Samen zetten we een nieuwe koers uit richting toekomst. Hoe verzilveren we kansrijke ontwikkelingen in de binnenvaart? We bieden je dan ook veel actuele informatie op actuele thema’s. Dat zal je helpen om een eigen visie te ontwikkelen.

Geef de eerste reactie