Nieuwjaarsborrel Smart Logistisch Hub: proosten op Schiphol en wakker worden met Auping

Wij nodigen u van harte uit voor onze nieuwjaarsborrel! Een kans om een kijkje te nemen in de Smart Logistics Hub, om te netwerken en om samen met de logistieke wereld te proosten op het nieuwe jaar. Voorafgaand aan de borrel vertelt Arno van Ingen van Auping hoe hij zijn bedrijf leaner maakte.

Programma

Opening nieuwjaarsborrel door Enno Osinga
Osinga was jaren senior vice president Cargo bij Schiphol. Daarnaast is hij lid van de adviesraad opleiding Logistiek aan de Hogeschool van Amsterdam en is hij lid van de raad van toezicht van Cargonaut. Als partner bij OSGA International adviseert Osinga organisaties op het gebied van Air Cargo.

Auping is lean, maar dat duurde wel wat nachtjes
Van Ingen: “Je hebt niet meer magazijnruimte nodig om aan de leverbetrouwbaarheid te kunnen voldoen. In mijn presentatie laat ik zien dat het juist andersom kan werken.” Auping bouwde magazijncapaciteit om tot productiecapaciteit en vroeg toeleveranciers om voortaan just-in-time te leveren.͖

In een uniek uurtje geeft Van Ingen aan hoe zijn bedrijf niet alleen het management en medewerkers opleidde, maar ook hoe Auping:
grootschalige wijzigingen in de organisatie doorvoerde;
de productie centraliseerde;
van drie productlocaties terugging naar één.

Geef de eerste reactie