Ontbijt seminar: Supply Chain Visibility

Heeft u inzicht in uw supply chain?

 

Uit diverse marktonderzoeken en interviews blijken supply chain visibility en Transport Management Systemen (TMS) nog steeds in de top van het wensenlijstje van de supply chain organisatie te staan.
In de twee afgelopen ontbijtsessies, die IBM met Dinalog heeft georganiseerd, is ingegaan op smarter supply chain management en e-fulfilment. In deze sessie zal de nadruk vooral liggen op het transport, Transport Management Systemen en de visibility over de gehele keten.

 

LHC (CLX logistics Europe) zal naast marktontwikkelingen en trends ook haar benchmark presenteren welke gecontracteerde vrachttarieven van een groot aantal bedrijven met elkaar vergelijkt. Op basis hiervan heeft LHC een zeer gedetailleerd inzicht in pan-Europese transportkostenniveaus en ontwikkelingen in deze markt. Hierna zal specifiek worden ingegaan op de functionaliteiten en toegevoegde waarde van het SaaS TMS oplossing van IBM.

 

Sprekers:

Ronald Teijken, Commerce Solutions regional leader IBM

Marc Huijgen, Vice President LHC Consulting

 

Programma:
08:00 uur Ontvangst met ontbijt
08:30 uur Kick off door Dinalog
08:40 uur Trends en ontwikkelingen in de transport markt
09:10 uur Transportation Management in de Cloud
09:40 uur Discussie/vragen
10:00 uur Koffie/thee napraten  

 

Locatie:
Dinalog
Princenhagelaan 13, Breda 

 

Aanmelden:

U kunt zich aanmelden via www.dinalog.nl. Om u aan te melden, moet u eerst een myDinalog account aanmaken, dit kost maximaal 2 minuten van uw tijd.  Met deze account kunt u zich in de toekomst aanmelden voor alle door Dinalog georganiseerde evenementen. Deelname aan de Dinalog seminars is kostenloos

 

            

Geef de eerste reactie