Ontbijtseminar: Sociale innovatie in de logistiek

Vakmanschap Nieuwe Stijl

 

Innovaties hebben vaak betrekking op technologie, echter sociale innovatie is in de steeds sneller veranderende wereld net zo belangrijk. Alleen door een optimale inzet van gemotiveerde medewerkers kunnen de technologische vernieuwingen door de bedrijfstak efficiënt en effectief worden benut. Een nieuwe tijd waarin verandering centraal staat en technologie een steeds belangrijkere rol inneemt, vergt tevens een nieuw soort medewerker…een Vakman Nieuwe Stijl. Wat voor een competenties heeft hij/zij nodig om succesvol te zijn en blijven? Hoe leert en werkt hij/zij? Wat kan de werkgever doen om hier accuraat op in te spelen en hoe kun je dit alles inzichtelijk maken?

 

TNO heeft dit samen met partners, waaronder opleider P3transfer, onderzocht. Daarnaast heeft TNO binnen hetzelfde project een veelzijdig instrumentarium ontwikkeld t.b.v. de ontwikkeling van de Vakman Nieuwe Stijl. TNO en P3transfer zijn momenteel bezig om sectoren hiermee kennis te laten maken.

 

Sprekers:

Laura Keijzer, TNO

Paul Raaijmakers, P3transfer

 

Programma:

 

08:00 uur Ontvangst en ontbijt
08:30 uur Welkom door Dinalog/TNO/P3transfer
08:40 uur
  • Situatieschets en belang van sociale innovatie
  • Project: Vakman Nieuwe Stijl
  • Caseschets: wat is mijn voordeel?
  • Aan de slag met een specifieke tool
10:00 uur Koffie/thee en napraten

 

Aanmelden:

U kunt zich aanmelden via www.dinalog.nl. Om u aan te melden, moet u eerst een myDinalog account aanmaken, dit kost maximaal 2 minuten van uw tijd.  Met deze account kunt u zich in de toekomst aanmelden voor alle door Dinalog georganiseerde evenementen. Deelname aan de Dinalog seminars is kostenloos.

 

                         

Geef de eerste reactie