ORC Matchmaking: Circulair, Water, Voedsel, Energie, Logistiek, Industry ( zes NWA-Routes)

Ontmoet de initiatiefnemers binnen Onderzoek op Routes door Consortia 2022 en werk samen aan een vooraanmelding. Vandaag maakt u kennis met ruim 90 initiatieven binnen zes NWA-Routes die een interdisciplinair en kennisketenbreed consortium willen vormen. De 393 ingediende initiatieven zijn verdeeld over vier online bijeenkomsten.

Inhoud van de matchmaking

Tijdens deze matchmaking op 24 maart komen zes NWA-Routes bijeen om een podium te bieden aan de initiatieven die zijn ingediend tijdens de eerste fase van het aanvraagproces. Donderdagochtend 24 maart kunt u de initiatiefnemers ontmoeten die vallen onder de volgende NWA-Routes, door op de link te klikken komt u op de ingediende initiatieven per route:

Alle ingediende initiatieven zijn terug te vinden op initiatieven.wetenschapsagenda.nl, u kunt filteren op NWA-Route, clustervragen en organisatie van de hoofdaanvrager.

Alle voorwaarden over deelnemen aan een consortium leest u in de call for proposals op de financieringspagina en overkoepelende informatie vindt u op NWA-ORC

Programma

Het programma van de bijeenkomst is volledig online (Zoom). Tijdens de matchmaking kunnen initiatiefnemers nieuwe consortiumpartners vinden en aansluiting vinden bij het netwerk van de route. Wanneer u nog niet betrokken bent bij een initiatief, is er voldoende gelegenheid om in gesprek te gaan en u eventueel aan te sluiten bij een consortium.

Tijdens elke bijeenkomst bestaat het programma in elk geval uit de volgende onderdelen:

  • Plenaire opening door NWO: korte toelichting op de call en uitleg over de Impact-benaderingen;
  • Presentatie door het routemanagement: de aanwezigen worden in de gelegenheid gesteld om de stand van zaken van de route te leren kennen en initiatiefnemers kunnen de passendheid van hun initiatief bij de route verkennen;
  • Pitches van initiatieven in diverse breakout-sessies: er kan aansluiting gevonden worden met nieuwe partijen uit het netwerk van de route of bij mogelijke vergelijkbare initiatieven uit de route.
  • Uiteraard zorgen we voor voldoende pauze tussen de onderdelen. Elke bijeenkomst duurt maximaal 3 uur.

Schrijf u in

Benieuwd naar nadere kennismaking met de initiatieven? Schrijf u dan in voor de online matchmaking en ontvang de Zoom-link. NWO deelt een lijst per bijeenkomst met de initiatiefnemers.

Geef de eerste reactie