Resultaten ProSelo: Condition Based Maintenance

Datum: 9 februari
Tijd: 16:00 uur
Locatie: TU Eindhoven, Auditorium, Collegezaal 4

 

Er vallen vaak nog vele slagen te slaan op het gebied van planning services. Traditiegetrouw vervangen bedrijven nu vaak nog onderdelen van (dure)machines op basis van age/usage maintenance. Door de snelle ontwikkelingen op het gebied van techniek en sensoren wordt het ook interessanter om te kijken naar condition based maintenance. Op dit gebied is er al veel onderzoek gedaan naar single-component-systems maar de multi-component systems zijn hierbij achter gebleven.

 

Binnen het Dinalog project ProSelo heeft Qiushi Zhu (Promovendus) onderzoek gedaan naar verschillende optimalisatiemodellen voor multi-component systems op basis van condition based maintenance. We willen u graag uitnodigen om samen met ons een kijkje te nemen naar de resultaten van zijn onderzoek:

 

‘Maintenance Optimization for Multi-component Systems under Condition Monitoring’.

 

> Lees hier de volledige samenvatting (Alleen beschikbaar in het Engels)

 

ProSelo
Op het vlak van Service Logistiek stelt de klant steeds hogere eisen. De systemen moeten in principe altijd werken, bij problemen is snel ingrijpen noodzakelijk en er is een sterke focus op Total Cost of Ownership. ProSeLo werkt aan de verbetering van de serviceprestaties van bedrijven en bouwt de servicemarkt voor deze industrie uit. In dit project kijken we naar het delen van voorraden van spare parts en naar nieuwe concepten voor last buy problematiek. Verder onderzoeken we proactief onderhoud op basis van event logs van kapitaalgoederen.

 

Aanmelden
U bent van harte welkom bij deze presentatie. Voor vragen en aanmelden kunt u contact opnemen met Wendy van Zandwijk van Gordian.

Geef de eerste reactie