Seminar Energiereductie in magazijnen

Nederland heeft zo’n 19 miljoen vierkante meter magazijn en opslag. Deze gigantische oppervlakte wordt vaak voorzien van warmte en verlichting en er vinden allerlei activiteiten plaats die een behoorlijke hoeveelheid energie verbruiken. Een duurzaam magazijn begint met het onder de loep nemen van dit energieverbruik.

EVO organiseert het seminar ‘Energiereductie in magazijnen’ om u handvatten en tools te geven voor een gegarandeerde energiebesparing in uw magazijn.

 

Voor wie is dit seminar bedoeld?

Het seminar is bedoeld voor logistiek managers, facilitair managers van magazijnen, QHSE managers, en iedereen  die wil besparen  op de energierekening in het magazijn.

 

Inhoud seminar Energiereductie in magazijnen

Technieken voor een duurzaam magazijn

U krijgt van Arjen Lagerweij, bedrijfsadviseur magazijnen bij EVO, handvatten om met
hedendaagse technieken uw energieverbruik te reduceren. Ook geeft hij u een indicatie van de terugverdientijd en de te behalen besparing.

 

Praktijkvoorbeelden: DSV en Goodman

DSV en Goodman zijn bedrijven die aansprekende resultaten hebben behaald met energiebesparing in hun magazijnen. John Testroote, specialist facility, safety & security bij DSV en René Geujen, technical development manager bij Goodman, behandelen een praktijkcase waarin de do’s and don’ts besproken worden  om energie te besparen in een magazijn. Ook geven zij inzicht in de resultaten die zij bereikt hebben.

 

Workshop ‘Energie snijden uit uw logistieke processen’

In deze workshop gaat u met een model aan de slag om energie te reduceren in de verschillende processen in uw magazijn.

U heeft ruimschoots de gelegenheid om uw ervaringen uit te wisselen met uw collega-logistiek managers en de sprekers.

 

Meer informatie

Neem contact op met het evenementenbureau van EVO. Telefonisch te bereiken op  079 3467 346 of kijk op www.evo.nl/evenementen

Geef de eerste reactie