Service Logistiek Innovatie Symposium

Donderdag 20 juni organiseert het Service Logistics Forum samen met TKI Dinalog en Gordian Logistic Experts in het LEF Future Center in Utrecht het Service Logistiek Innovatie Symposium.

Servicelogistiek is een belangrijk innovatiethema voor het Nederlandse bedrijfsleven en via innovatieprogramma’s van (TKI) Dinalog en de Topsector Logistiek wordt relevante kennis ontwikkeld. Maar ook aan maatschappelijke uitdagingen als de energietransitie en de circulaire economie wil en kan servicelogistiek een belangrijke bijdrage leveren. Het Service Logistics Forum (SLF) heeft de handschoen opgepakt om door te ontwikkelen tot een open innovatie community die een initiërende rol speelt bij het opstellen en uitvoeren van de innovatie agenda voor het service logistieke werkveld.

Innovatie ontwikkeling

Onder leiding van Prof. Geert-Jan van Houtum laten we zien hoe de uitdagingen van de toekomst eruit zien, hoe innovatiebeleid bedrijven kan helpen en hoe SLF daar een belangrijke rol in speelt.

Innovatie Carrousel

In de Innovatie Carrousel krijgt u in korte tijd concrete toepasbare service logistieke innovaties gedemonstreerd.

Innovatie Tafels

Aan de Innovatie Tafels gaan we graag met u in gesprek over hoe we samen de nieuwe uitdagingen aan gaan. De volgende onderwerpen komen daarbij aan bod:

  • Circulariteit / Duurzaamheid – “Niet omdat het moet, maar omdat het kan”
  • High Tech Industry – “Service logistieke koplopers aan zet”
  • Servitization – “Where service is the new product” (ENG)
  • Talentontwikkeling – “Dikke polsen of slimme koppen?
  • Technology – “Deep learning / Blockchain, de hype voorbij?”
  • Valorisatie – “Praktische toepasbaarheid van kennis”

Inschrijven

Inschrijven kan via info@servicelogisticsforum.nl. Specifieke interesse in één van de ronde tafel onderwerpen? Laat het ons vooral weten.

Geef de eerste reactie