Service Logistics Summit 2014

 

Datum:    6 november
Tijd: 9.00 – 17.00
Locatie: Hotel Shiphol A4

  

De 18e Service Logistics Summit geeft u een vliegende start naar een groot aantal service logistieke bestemmingen! De af te leggen afstand naar uw doel kan lang of kort zijn, in alle gevallen garanderen wij u een zeer leerzame en informatieve vlucht met updates en laatste trends. Onderweg delen top wetenschappers en experts vanuit het bedrijfsleven hun kennis en ervaring over de totale service keten, diagnostiek, reparatie, reserve onderdelen, etc. Plenaire en parallelle presentaties worden afgewisseld met fieldtrips, postersessies en de prijsuitreiking van de SLF afstudeerprijs.

Tijdens uw vlucht kunt u kennismaken met jonge talentvolle studenten en graduates, maar ook met ervaren professionals en collega’s. Aan het eind van de Summit landen wij weer veilig voor een gezellige netwerkborrel en kunnen de SLF deelnemers daarna nog met de sprekers en sponsoren nader van gedachten wisselen tijdens het diner.

 

Ga met ons mee voor een ééndagstrip rond de servicewereld en geniet van een weids uitzicht vanuit de service logistieke control tower.

 

Bent u SLF deelnemer, dan ligt er al een gratis ticket voor u klaar. Voor alle andere geïnteresseerden raden wij aan om te boeken via www.servicelogisticsforum.nl.

 

Bent u geïnteresseerd in de ontwikkeling, aansturing, het beheer en onderhoud van het bagagesysteem op Schiphol? Tijdens een fieldtrip krijgt u de unieke kans om hier een kijkje te nemen. (let op: deelname op volgorde van inschrijving vooraf).

 

 

Geef de eerste reactie