Symposium Data delen loont

Op 10 december is het symposium “Data delen loont”. Het grootschalig toepassen van “smart/big data” is noodzakelijk om belangrijke performance verbeteringen in de logistiek en supply chain mogelijk te maken; zoals kortere wachttijden, betrouwbare transporttijden, hogere bezettingsgraden, minder energieverbruik en CO2.

Tijdens het symposium hoort u aan de hand van voorbeeld beproefde innovatieve cases uit eerste hand wat de status is van data delen in de logistieke sector. Onderwerpen die onder andere aan bod komen; inzicht geven in de betrouwbaarheid en voorspelbaarheid van de keten waar diverse modaliteiten zijn ingezet, weergeven van een nieuw ETA-voorspeller systeem en ook het matchen van truck platoons. Daarnaast krijgt u ook inzicht in welke stappen u kunt nemen om innovaties door te voeren in uw bedrijfsvoering.

Om 15:15 uur start het symposium (inloop vanaf 14:45) en om 17:30 sluiten we af met een netwerkborrel.
Het congres is gratis te bezoeken, u dient zich aan te melden, als u zich aanmeldt verwachten wij ook dat u komt, i.v.m. met catering en de te verwachten aanmeldingen.

Het symposium zal plaatsvinden bij Transport Logistiek Nederland, Boris Pasternaklaan 22-30, 2719 DA Zoetermeer. Deze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen met Jannette de Bes (jannette.debes@tno.nl of 06-129 60 826).

Geef de eerste reactie