The VLO & eSCF conference: Omni-Channel Logistics

 

De Omni-channel Logistics conference zal plaatsvinden op 13 april 2016 in Hotel Koningshof in Veldhoven. Deze conferentie wordt georganiseerd door de Vereniging Logistiek Ontwerpers (VLO) en het European Supply Chain Forum (eSCF). Verder wordt er nauw samengewerkt met Topsector Logistiek en TIAS. Naar onze mening, is de huidige discussie over de Omni-channel strategie voornamelijk gericht op het marketing aspect. Het logistieke perspectief wordt hierbij onderbelicht. Het gevolg is dat veel bedrijven interesse hebben in een Omni-channel strategie, maar worstelen deze strategie winstgevend te maken. Wij geloven dat wij, als logistiek ontwerpers, bij kunnen dragen aan dit onderwerp door ons in deze conferentie te focussen op het belang van een sterk logistiek netwerk om de Omni-channel strategie succesvol te implementeren.

Programma

Het programma bestaat uit een masterclass, verzorgd door TIAS en een sessie met TEDx presentaties over best practices op het gebied van Omni-channel logistiek.

 

Dagvoorzitter is Dr. Freek Aertsen, professor in Supply Chain Management bij TiasNimbas Business School en Senior Consultant at EyeOn.

Sprekers:

  • Roeland Baaijens,            VP global logistics at Hilti AG
  • André Vriens,                    Managing partner at EyeOn
  • Paul Grefen,                      Professor at the TU/e

 

Geef de eerste reactie