TLN jaarcongres: 1+1=3

Het jaarlijkse TLN-congres vindt dit jaar plaats op zaterdag 21 november in Studio’s Aalsmeer. ‘1+1=3’ is ons inspirerende thema in 2015. Graag tonen wij tijdens ons congres hoe ook in onze sector het geheel groter kan zijn dan de som der delen.

Gastvrouw op 21 november is Anita Witzier. Zij ontvangt de gasten vanaf 13.30 uur op de zeer aansprekende locatie in Aalsmeer. Arthur van Dijk, voorzitter van TLN, gaat tijdens het congres in op de vele ontwikkelingen in de sector, in Nederland en Europa en ook levert de minister van Infrastructuur en Milieu, Melanie Schultz van Haegen, een bijdrage. Speciale gast dit jaar is VNO-NCW voorzitter Hans de Boer. Hij is inmiddels ruim een jaar de nieuwe voorman van VNO-NCW en deelt zijn visie op de macro-economische ontwikkelingen – en het belang van ondernemerschap daarin – met ons.

Uiteraard wordt ook de prestigieuze TLN Ondernemersprijs uitgereikt. Walther Ploos van Amstel, lector Citylogistics aan de Hogeschool van Amsterdam, is bereid gevonden juryvoorzitter te zijn van de TLN Ondernemersprijs.

Leden kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar congres@tln.nl. Verdere informatie is te vinden via tln.nl/tlncongres2015. Graag tot 21 november!

Geef de eerste reactie