Turbulente Arbeids Tijden (TAT)

Op 12 september organiseren Kamer van Koophandel, TLN, EVO, Dinalog, ROC Tilburg, Midpoint Brabant en de NHTV de logistieke netwerkbijeenkomst Turbulente Arbeids Tijden (TAT). Met uw personeel kunt u zich onderscheiden in de markt!

 

Via vier workshops wordt vanuit verschillende invalshoeken gekeken naar de actuele items die spelen binnen dit thema. Zo vertelt Marcel Wouterse van Van den Bosch Transporten hoe zij omgaan met de internationalisering van arbeid in de logistiek, zowel op strategisch als operationeel niveau. Niels Mooij van Gezond Transport vertelt hoe oudere en jongere medewerkers gezond en vitaal (dus inzetbaar) kunnen blijven. Bas Holland, docent NHTV, gaat in op de inzetbaarheid en ontwikkeling van jong talent en docenten Rene Simons en Piet Naaijkens van ROC Tilburg laten u (in) zien wat vakmanschap voor uw bedrijf betekent en welke stappen u kunt nemen om dit optimaal in te zetten met uw eigen mensen.

 

De workshops zijn interactief met een sterke nadruk op het delen van ervaringen en het benoemen van kansen. Deelnemers aan deze bijeenkomst afkomstig uit Zeeland en Noord-Brabant ontvangen een KennisDC-voucher ter waarde van € 750,-. Met deze voucher kunt u deskundige hulp inkopen tegen een gereduceerd tarief.

 

Deze gratis bijeenkomst is alleen bedoeld voor logistieke bedrijven en verladers en niet voor adviseurs.

 

Wij hopen u te ontmoeten op donderdag 12 september (vanaf 16.00 uur), in het “Huis van de Logistiek” in Tilburg. Schrijf u snel in via www.kvk.nl/tat

 

Hier kunt u ook het programma downloaden met meer informatie over de workshops.

Geef de eerste reactie