UITNODIGING VOOR HET DISCUSSIE DINER SOCIALE INNOVATIE

Het tijdperk ‘Mens’ vraagt om sociale innovatie Hoe kun je werk op een moderne manier organiseren zodat het bedrijf succesvoller wordt? Er is de laatste decennia veel veranderd tussen werkgevers en werknemers. Na de industriële revolutie en het automatiseringstijdperk, is het tijdperk van de mens aangebroken. Technologisch innoveren is nu niet meer genoeg, het draait om sociaal innoveren. Samen bruggen slaan en met de werkvloer plannen maken om slimmer en beter te werken. Zo groeit de energie, de sfeer en de creativiteit. Medewerkers voelen zich gewaardeerd als ze gehoord worden.

Thema’s van nu én de toekomst Maar hoe doe je dat precies, sociaal innoveren? Tijdens het Discussie Diner op 21 april gaan werkgevers en werknemers uit de logistieke sector het gesprek aan met elkaar en het onderwijs, de overheid en de kenniswereld. Doel van het event: inzicht krijgen in de sociale innovatiethema’s van de toekomst voor de Topsector Logistiek, zodat nu al initiatieven ontplooid en gestimuleerd kunnen worden die succesvol zijn.

Onderzoek 1 OCEAN organiseert dit Discussie Diner in samenwerking met Stichting Connekt en de Topsector Logistiek. Het Diner is onderdeel van een kwalitatief onderzoek naar sociale innovatie in de logistieke sector. Tijdens het Diner verzamelen en kwalificeren we de thema’s, waarna een aantal case studies uitgevoerd zullen worden. Eind 2016 presenteren we de resultaten van het onderzoek en tijdens dat seminar bent u ook van harte welkom.

Opzet Bij het Discussie Diner komen ondernemers, directieleden, medewerkers uit de Topsector Logistiek, vertegenwoordigers van het onderwijs, overheid en de kenniswereld bij elkaar. Tijdens iedere dinergang geniet u van heerlijk eten, wordt u geïnspireerd op een innovatiethema en gaat u in discussie met uw tafelgenoten. We dagen u uit om succesvoorbeelden in te brengen, maar ook uitdagingen te delen.

Praktisch Het Discussie Diner vindt plaats op donderdag 21 april van 16.30 tot 20.30 uur. Partners van 1 OCEAN maken het Discussie Diner financieel mogelijk, waardoor u geen entreeprijs betaalt. We vragen u als deelnemer een actieve participatie. In ruil daarvoor krijgt u het diner en drankjes van ons. Het Discussie Diner vindt plaats op een bijzondere plek: onder het logistieke knooppunt de Erasmusbrug in Rotterdam.

Aanmelden Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er op tijd bij. Aanmelden kan via dit formulier.

Meer weten? Op www.1ocean.nl/si kunt u zich aanmelden voor de maandelijkse Sociale Innovatie Nieuwsbrief. Volg 1 OCEAN op Twitter en LinkedIn en blijf zo op de hoogte van het onderzoek. We delen regelmatig inspirerende voorbeelden en mooie experimenten

Geef de eerste reactie