WCM Jaarevent 2019

Het jaarlijkse hoogtepunt in de maintenance-kalender: het WCM Jaarevent over De positieve impact van Onderhoud op de Energietransitie op dinsdag 8 oktober van 13 tot 19 uur.

Nieuwe kijk op de energietransitie
Duurzaamheid en energietransitie staan overal volop in de schijnwerpers, maar de positieve impact van Onderhoud op de Energietransitie nog niet of nauwelijks. World Class Maintenance geeft met het komende WCM Jaarevent een heel andere kijk op de energietransitie door juist dit onderwerp te belichten.

Onderhoud en energietransitie: verdiep je kennis en praat mee op 8 oktober

  • Sprekers uit vele branches delen hun expertise over dit thema.
  • Twee Young WCM-teams brengen hun cases Smart maintenance en de energietransitie voor het voetlicht. NS en TATA Steel hebben de Young WCM-ers tijdens een bedrijfsbezoek ideeën laten opdoen om te onderzoeken. Voor beide cases stellen de teams conclusies en aanbevelingen op. Het publiek kan hen daarover in een paneldiscussie vragen stellen.
  • De bezoekers van het WCM Jaarevent gaan daarna aan de slag in deelworkshops over de impact van onderhoud op de energietransitie.
  • Presentator, programmamaker, verslaggever en dagvoorzitter André van der Zee tekent voor de unieke sfeer van het WCM Jaarevent.

Dit WCM Jaarevent mag je niet missen! #futureproof #leerzaam #leuk

WCM-leden gratis (3 personen max. per WCM-lid)
Fee WCM-projectpartners (die geen WCM-lid zijn) € 130 (excl. btw / 2 personen max. per WCM-partner)
Fee € 150 (excl. btw)

Geef de eerste reactie