SLF Webinar: Virtual & Augmented Reality in Service Operation

SLF organiseert samen met WCM een programma op 15 maart bestaande uit een webinar en een interactieve sessie over VR/AR.

Virtual & Augmented reality nemen momenteel een grote vlucht, omdat ze een belangrijke bijdrage leveren aan werken op afstand. De voor- en nadelen komen door Corona in een ander daglicht, waardoor business cases sneller rond zijn. Wat is de impact in serviceketens en in hoeverre is VR&AR een interessante toepassing voor u?

Tijdens het webinar van 14.00 – 15.00 geven ASML en Sitech een presentatie. ASML geeft een toelicht op de aanpak en het interne proces van ASML om VR/AR in de praktijk te brengen. Sitech geeft een presentatie over de VR Builder tool die behulpzaam kan zijn bij de implementatie van VR/AR. Zoekt u een antwoord op de vraag: Is VR/AR een interessante techniek voor mijn business? bekijk dan het webinar en laat u inspireren.

Voor de vraag: Hoe pas ik VR/AR toe in mijn organisatie? neemt u deel aan de interactieve sessie van 15.00 – 17.00. Tijdens de interactieve sessie neemt WCM u mee in de doelstelling en opzet van het Fieldlap VIA APPIA dat ingericht wordt voor de ontwikkeling van AR/VR in de praktijk.

Aanmelden voor de interactieve sessie kan via deze link.

Voor meer informatie neemt u contact op met: info@servicelogisticsforum.nl

Geef de eerste reactie