Werkconferentie Topsector Energie

banner

Bent u actief in innovatie? Staan u en uw organisatie ook voor de Nederlandse verduurzamingsopgaven richting 2030 en 2050? Wilt u hierover van gedachten wisselen met collega’s uit verschillende disciplines? Noteer dan alvast de Werkconferentie Topsector Energie op 24 november in uw agenda.

Op deze jaarlijkse conferentie staat het missiegedreven innovatiebeleid en de versnelling van onze verduurzaming centraal. Door innovaties op een missiegerichte, integrale manier aan te pakken, neemt de kans op daadwerkelijke toepassing toe. En dat is nodig voor het behalen van de in het Klimaatakkoord gestelde doelen.

Online

Vanwege COVID-19 vindt de Werkconferentie dit jaar geheel online plaats. Manon Janssen, boegbeeld Topsector Energie: “Deze keer ontmoeten we elkaar digitaal. Dat maakt het netwerken wel uitdagender maar ik ga ervan uit dat wij als innovatoren in de sector als geen ander ook hier onze weg in vinden.”

Programma

Naast een interessant plenair programma zijn er meer dan 20 parallelsessies waaraan u kunt deelnemen, deze variëren van werksessies tot (interactieve) webinars. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere systeemintegratie, waterstof, duurzame warmtenetten en offshore infrastructuur. Kortom; genoeg om elkaar ook dit jaar weer (digitaal) te ontmoeten en te spreken. Binnenkort vindt u op deze website meer informatie over het programma en kunt u zich teven aanmelden.

 

Geef de eerste reactie