Workshop Datagedreven Logistiek voor het MKB

Logistiek staat of valt met inzicht, transparantie en juistheid van informatie. Met de hoeveelheid data van vandaag, is het mogelijk om betere beslissingen te nemen. Niet alleen met Big Data, ook met Small Data valt voor bedrijven winst te behalen. Data is van groot belang: data verzamelen, analyseren en delen. Hoe kun je als ondernemer hier meer uithalen? Met bestaande of nieuwe ICT-tools? Hoe ga je om met data binnen de organisatie en hoe gebruik je data van buiten de eigen organisatie?

De workshop Datagedreven Logistiek voor het MKB geeft je inzicht in de mogelijkheden voor jouw onderneming. We onderzoeken welke efficiency je kunt behalen door het koppelen van data aan jouw bedrijfsprocessen. Daarnaast helpen we je mee om je idee om te zetten in actie en hoe je je idee kunt implementeren in jouw onderneming. Na de workshop beschik je over handvaten om een data vraagstuk binnen je bedrijf te beoordelen.

Klik hier voor meer informatie.

Ben je geïnteresseerd in deelname aan deze workshop? Neem dan contact op met Pieter Keeris van Vijfsterren Logistiek. E-mail: pieterkeeris@vijfsterrenlogistiek.nl / tel: 06-15 00 67 28

Geef de eerste reactie