Workshop Logistics Topics: Cyberrisico’s

Wat zijn de digitale risico’s die in uw bedrijf om aandacht vragen? Fraude, hacken, lekken of manipuleren van informatie, bedrijfsspionage, informatiediefstal of falende ICT-systemen? Bij elke uitdaging is een goede voorbereiding het minste dat u kunt en moet doen. Want zowel de financiële gevolgen, als bijvoorbeeld de dreigende reputatieschade kunnen de bedrijfscontinuïteit ernstig onder druk zetten.

 

NDL/HIDC en Aon organiseren de workshop ‘Logistics Topics’, met als thema ‘Cyberrisico’s’ op donderdag 12 september 2013 van 16.00-18.00 uur bij ABN AMRO, Coolsingel 93/119 in Rotterdam.

 

Workshop Logistics Topics

Cyberrisico’s Tijdens de workshop wordt op een interactieve wijze besproken wat de risico’s zijn en welke maatregelen u intern kunt treffen om uw bedrijf te beschermen tegen de risico’s. De heer Mark Braam, senior consultant bij Aon en de heren Erik Rutkens en Ties Voskamp, respectievelijk directeur en manager ethical hacking van Insite Security BV, zullen u bijpraten over de impact van zowel bekende als onbekende cyberrisico’s. Een belangrijk deel van de problematiek wordt besproken aan de hand van praktijkvoorbeelden. Uiteraard is er ruimschoots gelegenheid voor discussie en het stellen van vragen.

 

Aanmelden

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Uw aanwezigheid stellen wij bijzonder op prijs, aangezien het uitwisselen van ervaringen een belangrijk onderdeel van de workshop vormt. U kunt uw aanwezigheid bevestigen door het sturen van een e-mail naar Mary van der Ham, m.vanderham@ndl.nl

 

 

Geef de eerste reactie