Douane en trade compliance

Executive Master in Customs and Supply Chain Compliance

De Executive Master in Customs and Supply Chain Compliance van Rotterdam School of Management, Erasmus University gaat weer van start in maart 2017. De modulaire parttime Master biedt diepgaande inzichten in complexe vraagstukken omtrent internationale handel, compliance en douane. Gedurende het multidisciplinaire programma verdiept en integreert u uw kennis en krijgt u de kans om kennis te delen met het netwerk van professionals die samen met u het programma volgen. Topsector Logistiek ondersteunt u in het volgen van de opleiding door het verzorgen van scholarships ter waarde van €8000 en €3000.

Unieke programma voor management in customs en international trade
Kennis over douaneregulaties, supply chain management en op IT gebaseerde compliance is samengebracht in dit programma. U leert deze onderwerpen te combineren en de kennis om te zetten in de praktijk. U krijgt nieuwe perspectieven en verandert uw mindset om een effectievere en succesvollere specialist te worden in customs en international trade.

Voor wie?
Professionals die werken voor:

  • douaneautoriteiten van elke lidstaat van de EU, bijvoorbeeld als u werkt als douanier, EDP-auditor, client-coördinator, juridisch adviseur of beleidsmaker
  • overheidsinstellingen, zoals een belastingkantoor, voedsel en veiligheid Inspectie voor de Gezondheidszorg, politie
  • een zakelijke dienstverlening, zoals een consultancy of juridisch, fiscaal adviserende of Accounting Office
  • een logistieke organisatie, bijvoorbeeld als een handelaar, verlader, exporteur of terminal operator
  • elke andere organisatie betrokken bij internationale grensoverschrijdende supply chains.
Meer informatie Laat alle 2 reacties zien