Supply Chain Finance

Global Final week 2019 – Global Student Challenge

Na een spectaculaire actievolle week was de Award Ceremony het hoogtepunt van de Global Final Week 2019. CoolTuristi van Politecnico di Milano, Italië claimde overtuigend de kampioenstitel van de Global Student Challenge van dit jaar. Ook dit jaar zijn The Cool Connection (TCC) en The Fresh Connection (TFC) samengevoegd tijdens de Global Final Week waarin alle teams werden aangedreven om drie rondes van beide simulaties te spelen.

Het Italiaanse team presteerde geweldig tijdens de drie rondes van The Fresh Connection en bereikte halverwege de competitie een 4e plaats. Het Cool Connection-nummer resulteerde in een hevige strijd die de samenstelling van de top 5 volledig veranderde. CoolTuristi was de enige die een toppositie wist te behouden, wat een overwinning betekende voor Italië. Het team van Politecnico di Milano claimde de kampioenstitel en € 10.000 in contanten!

Team Juice in the box van de Vrije Universiteit Brussel behaalde de tweede plaats en verdiende € 6.000 in contant geld. Dit was de eerste keer dat een team uit België een top 3-plek claimde en we waren verheugd om te zien dat de jongens uit Brussel extreem trots zijn op hun uitzonderlijke prestatie!

De derde plaats, gebaseerd op een gecombineerde rangschikking in beide tracks, ging overtuigend naar team ROI Mafia van McGill University, Canada, die voor het tweede jaar op rij een team in de top 3 had, op het podium stapte en € 4.000 in contanten verdiende.

Tijdens de Global Final-week konden studenten en docenten uit 15 landen en 24 nationaliteiten met elkaar communiceren, hun cultuur delen en onvergetelijke ervaringen meenemen die een leven lang meegaan. Studentenactiviteiten, bedrijfsbezoeken aan KPMG, Henkel, ASML, Heineken, een excursie naar de zeer geavanceerde haven van Rotterdam, en nog veel meer maakte deel uit van het Global Final Week-programma van Windesheim University of Applied Sciences in Nederland.

Geef de eerste reactie