Innovatieconferentie Logistiek programma bekend en platform is live!

Het programma is bekend en platform is live! Het is zo ver… Het volledige programma van de Innovatieconferentie Logistiek staat online! Op dinsdag 5 april 2022 ontmoeten de Topsector Logistiek, TKI Dinalog en de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek u graag in het Spoorwegmuseum te Utrecht.

Innovatieconferentie Logistiek
In de afgelopen zes jaar is een groot aantal projecten afgerond in het kader van het onderzoeksprogramma van de Topsector Logistiek. Hoog tijd dus om samen te komen en de resultaten en toepassingen van dit onderzoek te delen. Tijdens de Innovatieconferentie Logistiek ontmoet u uw logistieke collega’s uit de onderzoek, het bedrijfsleven en de overheid. U vindt op de website meer informatie over de verschillende onderdelen van deze conferentie.

Programma

Hieronder vindt u het programma van Innovatieconferentie Logistiek. Dit programma wordt begeleidt door dagvoorzitter Joost Hoebink.

11:00 uur           Inloop Spoorwegmuseum en plaatsnemen

12:00 uur           Een werklunch en ontmoeten; de interactieve plenaire aftrap. Tijdens deze werklunch neemt u plaats aan tafel met uw logistieke collega’s uit onderzoek, het bedrijfsleven en de overheid. Astrid Buijssen, Rob Zuidwijk en Jos van Hillegersberg dagen u uit te discussiëren over actuele vraagstukken.

13:30 uur           Deelsessie ronde I (Bekijk hier alle deelsessies)

14:30 uur           Pauze en overloop deelsessies

15:15 uur           Deelsessie ronde II (Bekijk hier alle deelsessies)

16:30 uur          Wrap-up en College Tour met Albert Veenstra. Drie razende reporters geven een korte terugkoppeling van de deelsessies. Hierna wordt het podium gegeven aan scheidend  wetenschappelijk directeur TKI Dinalog Albert Veenstra, die samen met dagvoorzitter Joost Hoebink een College Tour zullen geven ter ere van zijn afscheid als directeur van TKI Dinalog. Na de College Tour is er nog de mogelijkheid om Albert persoonlijk te spreken of iets aan te bieden.

17:00 uur           Borrelen en netwerken

Klik hier om u aan te melden.

Geef de eerste reactie