TKI Dinalog en Topsector Logistiek kennispartner van Multimodaal Online 2020

Vind samen de optimale combinatie!
Multimodaal Online 2020 is een week lang de virtuele netwerkhub voor professionals uit de supply chain.

Modaliteiten mixen steeds meer en versterken elkaar. Met name binnen de achterlandlogistiek vindt op dit gebied een verschuiving plaats. Multimodaal Online 2020 speelt hierop in met een uitgebreid inhoudelijk programma, waarin innovaties, debat en verhalen uit de praktijk de boventoon voeren.

Elke dag van 10:00 tot 11:00 en van 14:00 tot 15:00 staan twee thema’s op het programma. Aansluitend heeft u de mogelijkheid om verder te praten met collega’s uit het werkveld in onze online netwerkomgeving. Ieder blok bestaat uit presentaties, interviews en panelgesprekken.

TKI Dinalog en Topsector Logistiek zijn officieel kennispartner van dit event.

Bekijk hier het programma.

Hieronder een aantal sessies uitgelicht;
Keynote Multimodaal
MET ALLARD CASTELEIN (HAVENBEDRIJF ROTTERDAM), ALBERT VEENSTRA (TKI DINALOG) EN ARWEN KORTEWEG (HAVENBEDRIJF ROTTERDAM)
MA 10:00 – 11:30
Allard Castelein opent de dag en zal ingaan op het belang van multimodaliteit, digitalisering en samenwerking. In een live studiogesprek met Albert Veenstra bespreekt dagvoorzitter Bart Pals hoe multimodaliteit kan zorgen voor een toekomstbestendige logistieke sector.

Logistiek van de toekomst
MET ONDER MEER TKI DINALOG
DI 14:00 – 15:30
Hoe kun je data inzetten om je logistieke prestaties te verbeteren? Hoe kun je als verlader bekijken hoe duurzaam een vervoerder is? En welke mogelijkheden zijn er om de logistiek zoveel mogelijk zichzelf te laten organiseren, bijvoorbeeld door terminals met vrachtwagens te laten ‘praten’? Kom er alles over te weten tijdens de sessie Logistiek van de toekomst, waarin onder meer TKI Dinalog en kennisinstituut TNO aan het woord komen.

Geef de eerste reactie