Cross Chain Collaboration Center (4C)

Inschrijving voor Topsector Logistiek jaarcongres is open


Wij zijn logistiek. Samen exporteren we 561 miljard aan producten, vervoeren we 1,67 miljard ton goederen, slaan we 594 miljoen ton goederen over en hebben we ruim 25 miljoen m2 aan logistiek vastgoed beschikbaar. Samen zorgen we ervoor dat Nederland al jarenlang in de top 5 van de World Logistics Performance Index staat. Samen zijn we op weg om een Factor 6 productiviteitsverbetering te realiseren op CO2 uitstoot, om de ambities te realiseren die tijdens de Klimaattop in Parijs zijn vastgesteld voor de CO2-reductie in 2050. En samen moeten we ervoor zorgen dat de bedrijfsvoering binnen de logistiek niet alleen duurzaam maar ook winstgevend is. 

Meteen aanmelden? Dat kan via deze link.

Natuurlijk krijgt u een update van de ontwikkelingen in de sector. Ondernemers uit het veld nemen u mee in hun winst van duurzaamheid tijdens de talkshow. En Toon Gerbrands geeft zijn visie op samenwerken en het succes achter een goede teamaanpak. Daarnaast is er volop mogelijkheid tot interactie en netwerken tijdens de diverse inspirerende sessies over bijvoorbeeld: data delen, Off-Road gaan, control towers, containerbinnenvaart, blockchain, sociale innovatie, schaarste in personeel of in capaciteit, zero emissie in de binnenstad, artificial intelligence of analytics voor het berekenen van uw CO2 uitstoot, maar ook voor de analyse van het verbeterpotentieel. U ontmoet startups, kunt u opgeven om deel te nemen aan serious games. En u kunt verschillende innovaties in de logistiek zelf ervaren op de Experienceboulevard.

Meer informatie of aanmelden
Eerst meer lezen over het programma? U kunt zich ook meteen aanmelden. Door u aan te melden gaat u ermee akkoord dat we uw naam en e-mailadres veilig opslaan en die gegevens gebruiken om u nieuws en informatie over het Topsector Logistiek Congres te sturen. We zullen uw gegevens niet verkopen of delen met derden.

 

Geef de eerste reactie