Human Capital

LMvhJ game changers gezocht

De 11e editie van de Logistiek Manager van het Jaar verkiezing staat in het teken van verandering. We nodigen bedrijven en personen uit die in deze context als voorbeeld kunnen dienen. Organisaties die impact hebben gemaakt door Logistiek als Gamechanger te gebruiken.

De snelle groei van webwinkels en van de omnichannel marktbenadering leidt ertoe dat logistiek cruciaal wordt bij het behalen van succes. Logistiek inzetten als Unique Selling Point werkt klantwaarde-verhogend en is daarmee van strategisch belang om nieuwe proposities te laten slagen. Logistiek is naast kostenverlager ook in te zetten als omzetvergroter, deze prikkelde stelling willen we graag met u delen tijdens de 11e editie van LMvhJ.

Verkiezingsevent 23 maart 2016 Utrecht

Voorronde (tijdens Logistica) op 12 november Utrecht

Bent u degene die het verschil maakt binnen uw bedrijf als het gaat om logistiek en supply chain management? LMvhJ zoekt de nieuwe logistiek manager van het jaar 2015. Kent u die of bent u het misschien zelf? Meldt u dan nu aan en ga de uitdaging aan. Op 23 maart 2016 heeft u het podium in de Jaarbeurs om Logistiek Nederland te laten zien hoe u het verschil maakt in logistiek.
LMvhJ zoekt ook naar het jonge logistieke talent van het jaar. Wie is er binnen uw organisatie goed bezig en valt op door enthousiasme en is een voorbeeld voor jonge logistici? Meld deze toppers aan en biedt hen het podium om te laten zien waartoe jonge logistieke talenten instaat zijn.

Aanmelden of meer informatie

Geef de eerste reactie