Human Capital

Logistics Skills of the Future – scan

Door onder andere technologische ontwikkelingen merken veel (logistieke) bedrijven dat ze continu de skills van hun medewerkers moet blijven ontwikkelen. Merk jij dat ook? Deel dan jouw kennis en ervaringen binnen dit onderzoek van Sharehouse!

In deze scan (tijdsinvestering:12 minuten) willen wij weten wat je belangrijk vindt als het gaat om de skills van de medewerker van de toekomst in jouw warehouse. Denk bijvoorbeeld aan hun kennis, vaardigheden en houding. Vragen komen aan bod zoals: ‘Bij wie ligt de verantwoordelijkheid voor het aanleren van deze skills?’ en ‘Hoe houd je de skills up-to-date?’

Indien je meedoet en jouw contactgegevens achterlaat zullen we de resultaten met jou delen.

Alle informatie wordt geanonimiseerd en strikt vertrouwelijk behandeld en verwerkt.

Meedoen? Ga naar de scan!

Onderdeel van Sharehouse Living Lab

De ‘Logistics Skills of the Future –scan’ maakt onderdeel uit van het Sharehouse-project. Sharehouse is een programma, waarin meer dan 20 partners samen onderzoek doen naar de toekomst van werken in een warehouse. Voor meer achtergrond informatie over het gehele project, bekijk de website van Sharehouse.

P.S. Deze scan wordt via meerdere netwerken verspreid dus het kan zijn dat je dit bericht meerdere keren ontvangt. Onze excuses hiervoor.

Partners in de scan van het Sharehouse programma

 

“Dit onderzoeksproject maakt deel uit van het onderzoeksprogramma Duurzame Living Labs dat (mede)gefinancierd is door de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO), Ministerie Infrastructuur & Waterstaat, Nationaal Regieorgaan Praktijkgericht Onderzoek (SIA) en de Topsector Logistiek. TKI Dinalog houdt toezicht op de voortgang en de inhoudelijke aansluiting op de innovatieagenda van de topsector Logistiek.”

Geef de eerste reactie