Cross Chain Collaboration Center (4C)

Logistiekdag 2020 – De Logistiek van morgen

Nederlandse Logistiekdag op 12 februari in LogisticsValley
Op 12 februari 2020 vindt de inmiddels 5de editie plaats in het Gelredome Stadion. Met als thema “Game on: nieuwe en bestaande spelers die het logistieke speelveld veranderen” gaan we in op de drie belangrijkste uitdagingen: Duurzaamheid, Mensen en Digitalisering.

Dinalog directeur Albert Veenstra zal het themacongres Multimodaal & Duurzaam Transport voorzitten. U kunt ook kiezen uit de congressen: Last Mile & Stedelijke Distributie, Warehousing & Logistieke hotspots of Future Supply Chains. Zo’n 200 logistieke en supply chain managers zijn deze dag bij elkaar, reserveer nu ook uw plaats.

Relaties van Dinalog kunnen deelnemen met €50,- relatiekorting. Reserveer uw plaats voor 13 janauri via www.logistiekdag.nl en vul op het inschrijfformulier promotiecode DINALOG in [laatste pagina].

Bekijk hier het programma met 30 topsprekers. Het is een volle dag met inspiratie, kennis delen en lessons learned. Geen dag van alleen maar zenden, maar juist met elkaar in gesprek over de logistiek van morgen.

Geef de eerste reactie