Calls for proposals

Matchmaking Duurzame Living Labs

Voorlichting en matchmaking Duurzame Living Labs (fase 2 Lighthouse projecten)
NWO organiseert i.s.m. TKI Dinalog een voorlichtings- en matchmakingsbijeenkomst voor de tweede fase van de call Duurzame Living Labs. De bijeenkomst is in Utrecht en start om 13.30 uur. Het doel is om geïnteresseerden in de call informatie te geven en om consortiumvorming te stimuleren.

Programma

Heeft u al een consortium gevormd maar zoekt u additionele partners of wilt u de bestaande samenwerking verstevigen? Bent u geïnteresseerd in deelname aan of het opzetten van een consortium? Deze middag geeft u de mogelijkheid uw idee, consortium of probleemstelling te pitchen en daarmee samenwerking te zoeken. Als u wilt pitchen, kunt u dit doorgeven bij uw aanmelding.

In het kader van de call kunnen onderzoeksconsortia tot en met 19 februari (14.00 uur) voorstellen over living labs rond transport, bereikbaarheid en mobiliteit indienen bij NWO. In aanmerking komen voorstellen rond thema’s waarin maatschappelijke en wetenschappelijke uitdagingen én praktijkrelevantie bij elkaar komen. Voorbeelden hiervan zijn duurzaamheid, de inpassing van nieuwe technologie en (stedelijke) bereikbaarheid.

In fase 1 van deze call is aan tien groepen financiering verstrekt om een consortium te vormen. Fase 2 van de call staat open voor deze groepen én voor andere geïnteresseerden.

Meer informatie over de call staat op de NWO-website.

Aanmelden
Bent u geïnteresseerd in deelname aan de Matchmaking Duurzame Living Labs? Meldt u dan aan door een email naar logistiek@nwo.nl te sturen met uw naam en organisatie. In de email kunt u ook aangeven of u een pitch zou willen geven.

Geef de eerste reactie