Service Logistiek

Meld u aan voor de Service Logistics Summit 2016

Op 10 november organiseert het Service Logistics Forum in samenwerking met haar partners de 20ste Service Logistics Summit. Deze jubileumeditie mag u niet missen, want behalve het feestelijke element is de opzet geheel vernieuwd met meer interactie en uitdaging.

De dag start met fieldtrips naar FEI, FPC-Beyond Packaging, MAG45 en Shapeways. Deze bedrijven geven u een inkijk in hun dagelijkse service logistieke operatie en de rol van innovatie. In de middag neemt Marianne Zwagerman, innovatiestrateeg, mediacriticusen schrijver, u mee in een debat over de toekomst van service logistiek. Daarnaast vertelt Danny Hollestelle, directeur/eigenaar Koninklijke Hollestelle Groep en Zakenvrouw van het jaar 2015, over de service logistieke uitdagingen in de wereld van constructies, kraanbouw, certificering en technische groothandels.

Vervolgens vinden er verschillende interactieve sessies plaats. Bijvoorbeeld over de impact van verbeterde voorspellingen op het beheer van spare parts, brandweer logistiek als inspiratie voor spare parts logistiek en de logistieke ambities van Nederland rondom de instandhouding van de F35.

Samenwerken in Service Logistiek

Ook Samenwerken in Service Logistiek, het programma van de Topsector Logistiek dat samenwerken en innovatie in service logistiek aanjaagt, presenteert zich op de Service Logistics Summit. Samenwerken met business partners biedt immers kansen om uw service logistieke propositie te versterken. Daartoe bereidt de Topsector Logistiek momenteel een prijsvraag voor die service logistieke samenwerkingen stimuleert. Bedrijven die samen nieuwe service logistieke concepten willen ontwikkelen kunnen een projectvoorstel binnen de prijsvraag indienen en maken vervolgens kans op ondersteuning in de vorm van advies, begeleiding en subsidie om innovaties te realiseren.

Tijdens de parallelsessie wordt het initiatief nader toegelicht en wisselt de Topsector Logistiek graag met u van gedachten over de gewenste vorm van de prijsvraag (criteria voor beoordeling) en prijzen.

Aanmelden voor de Service Logistics Summit kan via www.servicelogisticsforum.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Service Logistics Forum (info@servicelogisticsforum.nl of 0346-581650).

Geef de eerste reactie