MIT-Innovatiemakelaarsregeling staat open

Aan de slag met innovatie in je bedrijf, het kan nu!

Heeft u een innovatief idee? Bent u op zoek naar innovatiemogelijkheden voor uw bedrijf? TKI Dinalog helpt u hier graag bij. Innoveren doen we samen.

MIT-Innovatiemakelaars

Een MKB-ondernemer met een innovatievraag kan een aanvraag indienen voor het inhuren van een MIT-Innovatiemakelaar. Een MIT-Innovatiemakelaar is bedoeld voor het leveren van een innovatieadviesdienst. Hierbij kan het gaan om:

  • innovatie van producten, processen of diensten;
  • het verlenen van technologische bijstand;
  • diensten voor het overdragen van technologie.

De aanvrager kan bijv. een MKB-ondernemer uit de logistieke sector zelf zijn, een verladend MKB-bedrijf dat zijn logistieke keten wil vernieuwen, maar ook een MKB-bedrijf dat producten of diensten ten behoeve van de logistieke sector ontwikkelt zoals bijvoorbeeld circulaire verpakkingen, innovatieve planningsystemen en slimme logistieke toepassingen van sensoren. Zie de bijlage MIT Inhoudelijk kader voor verdere inhoudelijke informatie over de onderwerpen die mogelijk zijn binnen deze regeling.

De nieuwe regeling MIT-Innovatiemakelaars staat open tot 31 augustus 2024 zolang er financiële middelen beschikbaar zijn.

De MIT innovatiemakelaarsregeling is een regeling specifiek voor het MKB (bekijk hier of u onder de definitie valt van MKB en dus mogelijk in aanmerking komt voor subsidie.

Klik hier voor meer informatie en het indien van je aanvraag.

Geef de eerste reactie