Calls for proposals

Nieuwe impuls dit najaar voor route 16 in de Nationale Wetenschapsagenda

De kennisgemeenschap van de NWA-route “Logistiek en transport in een energieke, innovatieve en duurzame samenleving” gaat dit najaar een impuls geven aan de ontwikkeling van nieuwe projectvoorstellen voor de NWA-ORC call 2020. 

Op vrijdag 4 oktober vindt de eerste workshop plaats voor de NWA-ORC call 2020. Door het tijdig starten van samenwerking voor de call in het voorjaar van 2020 kunnen we sterkere voorstellen maken. Daarom vragen we alle onderzoekers van universiteiten, hogescholen en kennisinstellingen op die multidisciplinair en fundamenteel of toegepast onderzoek willen doen naar veranderingen in de transport en logistiek om zich aan te sluiten.

Kortom, heb je innovatieve ideeën over veranderingen in de samenleving door zelfrijdende elektrische auto’s en trucks, wil je iets doen met zelforganiserende logistiek in het bedrijfsleven of wil je in toekomstige steden steeds meer gedeelde elektrische fietsen en auto’s zien? Of heb je andere ideeën? En wil je samen met andere onderzoekers schrijven aan een onderzoeksvoorstel voor NWA? Kom dan naar de workshop op vrijdag 4 oktober 2019 bij Seats2Meet in Utrecht CS.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Geef de eerste reactie