Per 1 januari 2019 nieuwe voorzitter TKI Dinalog

Robert van der Waal is vanaf 1 januari 2019 de nieuwe voorzitter van het TKI Dinalog bestuur. Hij volgt Willem Heeren op, die de functie sinds de start van Dinalog in november 2009 invulde.

Willem Heeren
Willem Heeren heeft enorm veel betekend voor de sector en voor innovatie in de logistiek in het bijzonder. Sinds de start van Dinalog is er veel werk verzet. Er is veel publiek-private samenwerking geweest; meer dan 600 bedrijven en bedrijfsorganisaties en meer dan 80 kennisinstituten werkten samen in projecten waar Dinalog bij betrokken was. Heeren heeft een drijvende en verbindende rol gespeeld om logistieke innovatie bij zowel regionale als nationale overheid op de kaart te houden en een brug te slaan met het bedrijfsleven en de kennisinstellingen. Dinalog evolueerde onder zijn voorzitterschap van een Top Technologisch Instituut naar een Top Consortium voor Kennis en Innovatie binnen de topsector Logistiek. Daarnaast participeerde Heeren actief in het dienen van de Nederlandse belangen over de grens om de innovatieve concurrentiekracht te presenteren en te versterken, van Zuid-Afrika tot Oman, en van Chili tot India.

Robert van der Waal
Robert Van der Waal gaat, samen met de andere bestuursleden, Jannine van Lieshout, Bart Schoonderwoerd, Ellen Lastdrager en Ale Smidts, verder werken aan de bijdrage van het TKI Dinalog aan de doelstellingen van de Topsector Logistiek. Vanuit zijn brede achtergrond in de logistiek, deed Van der Waal ervaring op bij bedrijven als DHL en Samsung. Momenteel is hij Deputy President Europe bij Samsung SDS. Daarnaast is hij lid van een aantal toezichthoudende organen.

Afscheid symposium Willem Heeren
Ter ere van het afscheid van Willem Heeren organiseren wij op 28 maart 2019 een afscheidssymposium van 13.30 tot 17.00 uur met als locatie Chassé Theater. Mocht u zich hiervoor willen aanmelden stuur dan een e-mail naar velden@dinalog.nl

Geef de eerste reactie