Cross Chain Collaboration Center (4C)

Prijsvraag: Cross Chain Control Centers in de praktijk?

Hoe zou u een Cross Chain Control Centre (4C) opzetten in de praktijk? De Topsector logistiek heeft hiervoor een prijsvraag in het leven geroepen.

Met 4Cs wordt aangetoond dat het mogelijk is succesvolle samenwerkingsvormen op te zetten waarbij goederenstromen worden gebundeld. Voor deze prijsvraag vraagt de Topsector Logistiek om voorstellen in te dienen voor uitvoeringsprojecten die tot doel hebben ketenregie te realiseren door middel van het opzetten van 4Cs waarbij vervoers- en/of informatiestromen daadwerkelijk via deze 4C worden afgehandeld.

De vergoeding is per winnaar maximaal €200.000 Euro exclusief BTW. Voor inschrijvingen geldt een cofinancieringseis. De door de deelnemer in te brengen cofinanciering is minimaal gelijk aan de gevraagde bijdrage of toegekende prijs. De cofinanciering mag uitgedrukt worden in termen van geld, middelen en/of menscapaciteit.

Informatiesessie Vouchers

Wilt u inschrijven voor de 4C Prijsvraag van de Topsector Logistiek? We helpen u graag bij het doorrekenen van uw business case. Hiervoor bieden we vouchers aan.

Om u te informeren hoe u zo’n voucher aan kunt vragen en wat dit precies inhoudt, organiseren TNO, ArgusI en Connekt een informatiebijeenkomst. Deze vindt plaats op 29 oktober van 13:00 tot 14:30 uur bij Connekt, Ezelsveldlaan 59 in Delft. Kunt u hier niet bij zijn? Dan is het ook mogelijk om van 15:30 – 17.00 uur in te bellen voor een digitale bijeenkomst. Aanmelden voor beide bijeenkomsten kan bij Jonneke van de Kamp via vandekamp@connekt.nl.

Belangrijke data:

29 oktober: informatiesessie Voucheraanvraag
2 november: deadline aanvraag voucher ten behoeve van de doorrekening van de business case
18 november: laatste mogelijkheid voor het stellen van vragen
30 november: deadline inschrijving prijsvraag

Meer informatie

Meer informatie over deze prijsvraag? Bekijk de aanbestedingsstukken op www.tenderned.nl (Tenderned nummer 76707) voor de randvoorwaarden en andere bijzonderheden voor de prijsvraag. U kunt ook contact op nemen met Programmaontwikkelaar Bas van Bree.

Geef de eerste reactie