Cross Chain Collaboration Center (4C)

Prijsvraag: multi- en synchromodale projecten.

Logistieke partijen die meer gebruik willen maken van multimodaal en synchromodaal transport opgelet! Connekt zoekt de beste voorstellen om barrières weg te halen, om de risico’s in de praktijk te ervaren en weg te nemen, om het leren wat er nodig is om daadwerkelijk meer te transporteren op deze manier door het te doen. En hoe meer nieuwe lading multimodaal en/of synchromodaal vervoerd gaan worden, des te beter.

Deze uitvraag gaat over het realiseren van Synchromodale ketens door logistieke partijen. Er is al vaker een prijsvraag uitgeschreven en ditmaal gaat het om alle fasen in het groeimodel: van multimodaal tot echte synchromodale ketens. De prijsvraag is verdeeld in twee afzonderlijke percelen: multimodaal en synchromodaal.

2 percelen

Deze prijsvraag bestaat uit de volgende 2 percelen:prijsvraag multi- en synchromodale projecten

Perceel 1: Modal Shift projecten. Heeft betrekking op de eerste drie fasen van het groeimodel Synchromodaal Transport (zie afbeelding). Het project moet de potentie en intentie hebben om door te groeien naar Synchromodaal transport.

Perceel 2: Synchromodale projecten. Heeft betrekking op de laatste twee fasen van het groeimodel Synchromodaal Transport (zie afbeelding). Partijen moeten aantonen de eerste drie fasen te hebben doorlopen, en aan de vierde stap toe zijn.

Vergoeding

Prijswinnaars van echte synchromodale voorstellen (perceel 2) kunnen een maximale bijdrage ontvangen van € 150.000,- Euro exclusief BTW. Prijswinnaars met multimodale (modal shift, perceel 1) voorstellen kunnen een maximale bijdrage ontvangen van € 50.000,- exclusief BTW. Voor inschrijvingen geldt een cofinancieringseis. De cofinanciering mag uitgedrukt worden in termen van geld, middelen en/of menscapaciteit.  Zie de aanbestedingsstukken op Tenderned voor de randvoorwaarden en andere bijzonderheden voor de prijsvraag.

Vouchers

Connekt stelt een business case voucher beschikbaar voor de eerste vraag van de prijsvraag. U kunt ook een voucher voor formele aspecten aanvragen. De voucher geeft recht op ondersteuning van een door Connekt aangewezen en betaalde juridische expert voor maximaal 2 uur. De juridische expert zal u begeleiden bij het indienen van een inschrijving. In de leidraad leest u hoe u een voucher aanvraagt en aan welke voorwaarden u daarvoor moet voldoen.

Belangrijke data

  • U kunt vragen stellen tot 14 november 2016.
  • U kunt een business case voucher aanvragen tot uiterlijk 14 november 2016.
  • U kunt een voucher voor formele aspecten aanvragen tot uiterlijk 14 november 2016.
  • De inschrijving mag ingeleverd worden tot 23 januari 2016 15:00 uur.
Meer informatie Geef de eerste reactie