Cross Chain Collaboration Center (4C)

Prijsvraag ‘Samenwerking voor kilometerreductie’

De Topsector Logistiek stimuleert de sector op verschillende manieren om voertuigkilometers te besparen. In deze lijn roept zij de unieke prijsvraag ‘Samenwerking voor kilometerreductie’ in het leven. Zo hoopt zij op initiatieven om de lading en/of capaciteit samen beter te benutten en op die manier het aantal voertuigkilometers naar beneden te brengen.

Deze Prijsvraag is bedoeld voor operationele partijen die een bestaande samenwerking hebben, gericht op het realiseren van een Cross Chain Control Centers (4C). Om de impact in 2020 zichtbaar en meetbaar te maken is het van belang dat de beoogde kilometerbesparing daadwerkelijk gerealiseerd wordt en de partijen die zeggenschap hebben over de lading of capaciteit commitment hebben. Daarnaast moeten specifieke barrières die op dit moment de operationele uitrol in de weg staan weggenomen worden. Er worden prijzen gegeven van maximaal € 100.000 per initiatief.

De prijsvraag is niet bedoeld voor haalbaarheidsstudies naar samenwerkingsverbanden. U kunt zich tot 16 oktober om 12.00 uur inschrijven. Meer informatie en de officiële documenten bij deze prijsvraag vindt u via deze link.

 

 

Geef de eerste reactie