Supply Chain Management

Research: Predictive, Prescriptive and Descriptive Supply Chain Analytics’ effects on ROI

Een onderzoek wordt uitgevoerd aan de Universiteit van Twente om de effecten van Predictieve, Prescriptieve en Descriptieve analytische methodes op de operationele prestaties van Supply Chains in verschillende industrieën te onderzoeken.

 

Het doel van dit onderzoek is om beknopte informatie over de gegenereerde ROI te verschaffen, die doormiddel van de drie bovengenoemde Supply Chain Analytics tools is verkregen.

Tot op heden is er in de academische literatuur geen overeenstemming bereikt over het rendement van deze drie verschillende methoden wat betreft de operationele prestaties van een bedrijf.

Als onderdeel van dit onderzoek, kan een beknopt, geanonimiseerde benchmark-rapport verstrekt worden aan alle deelnemers die een dergelijk document wensen te verkrijgen na afronding van het onderzoek. Bovendien kan er na afronding van het onderzoek een verslag inclusief de resultaten gevonden worden op de DINALOG website en contact portals.

De enquête (in het Engels) kan in vijf minuten ingevuld worden en kan gemakkelijk gevonden worden via deze link: https://goo.gl/xXKOIn

Geef de eerste reactie