ICT & Informatievoorziening

Samenwerking Holland Fintech Dinalog concreet van start

Logisticsandfintech.com wordt hét platform waarop innovatie in logistiek en fintech wordt verenigd. Via de nieuwsbrief kunnen geïnteresseerden zich laten inspireren door de laatste ontwikkelingen in nieuwe technologieën of deelnemen aan round tables, meetups en challenges die het komende jaar plaatsvinden in deze samenwerking.

Albert Veenstra, Wetenschappelijk directeur van Dinalog: “Door de start van de samenwerking tussen Dinalog en Holland FinTech krijgt Nederland de kans om wereldwijd voorop te lopen in de infrastructuur en diensten voor handel en logistiek.”

Holland FinTech is het platform voor financiële innovatie, verbonden in een wereldwijd netwerk, met als doel transparante, efficiënte, klantgedreven vernieuwing in financiële dienstverlening mogelijk te maken, door inzet van technologie.

Met het Logistics & FinTech programma wordt deze kennis en kunde niet alleen beschikbaar gesteld voor de logistieke sector, initiatieven voor Fintech oplossingen specifiek voor de logistieke sector worden hierin ook gestimuleerd.

Momenteel wordt hard gewerkt aan een brown paper waarin het framework van de samenwerking in kaart wordt gebracht. Deze informatie dient als basis voor de whitepaper die later dit jaar volgt en vormt daarnaast de basis voor de roundtables en andere initiatieven die uit deze samenwerking volgen.
Eind dit jaar volgt er een congres waarop de resultaten worden gepresenteerd.

Wilt u ook volop profiteren van de mogelijkheden van Fintech in de logistiek? Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief op:

Inschrijving Nieuwsbrief

 

Op 21 februari van dit jaar is de eerste meet-up van Fintech and Logistics. Meer informatie kunt u hier vinden:

Inschrijving Meet-up Geef de eerste reactie