Duurzaamheid

Save the date: congres Topsector Logistiek 2020

Op 9 september 2020 vindt het Topsector Logistiek Congres plaats! Hét moment voor logistieke professionals om zich te laten informeren en inspireren over de nieuwste inzichten en oplossingen voor een concurrerende én emissieloze logistiek in Nederland. Vanwege het coronavirus vindt het congres dit jaar online plaats. Reserveer deze datum daarom in uw agenda.

Online congres vanwege coronavirus
Elkaar de hand schudden op het congres zit er dit jaar niet in. Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, vindt het Topsector Logistiek Congres dit jaar volledig digitaal plaats. Achter de schermen werken we momenteel hard aan een alternatieve invulling van het congres. U kunt zich nu hier al aanmelden. In juni volgt de officiële uitnodiging met meer informatie over het programma.

Organiseer een deelsessie tijdens het congres
Het Topsector Logistiek Congres is úw congres. Successen, praktijkervaringen en kennis: u deelt het op deze dag. Heeft u een initiatief, een inspirerend verhaal of bepaalde kennis waarvan vakgenoten zeker op de hoogte moeten zijn dat aansluit bij onderstaande thema’s en domeinen? Dien vóór 25 mei uw voorstel in voor een deelsessie via www.topsectorlogistiekcongres.nl/voorstel.

De volgende thema’s en domeinen uit de actieagenda 2020-2023 staan centraal tijdens het congres:

Thema’s:
ketenregie
duurzame logistiek
datagedreven logistiek

Domeinen:
steden
multimodale transportcorridors en knooppunten
logistieke ketens (supply chains)

Meld u aan of klik hier voor meer informatie over het congres.

Geef de eerste reactie