Save the date: Congres Topsector Logistiek

Op 16 april 2019 is het weer zover! Dan organiseert de Topsector Logistiek, samen met TKI Dinalog, Connekt, evofenedex, TLN, TNO, NWO en NDL, haar 4e jaarlijkse congres. De plek voor logistieke professionals om zich te laten informeren en inspireren over de laatste ontwikkelingen die bijdragen aan het economisch en duurzaam versterken van onze sector. Minister van Infrastructuur en Waterstaat, Cora van Nieuwenhuizen, zal dit jaar aanwezig zijn. Bent u er ook bij?

Thema
De logistieke sector is volop in beweging. Ook komend jaar krijgen we te maken met een aantal belangrijke economische en maatschappelijke uitdagingen, waaronder de Brexit en het Klimaatakkoord. Hoe groot de impact van deze ontwikkelingen precies wordt, is nog niet helemaal duidelijk, maar een ding is zeker: als we onze concurrentiekracht willen behouden en versterken dan moeten we de handen uit de mouwen steken. Hoe? Onder andere door het implementeren van innovaties. Het thema van dit congres is dan ook Implementatie van innovatie: geen woorden maar daden. En waar kan dit beter dan in het Feyenoord stadion in Rotterdam?

Programma
Het congres biedt inspirerende sprekers en interactieve parallelsessies voor iedereen die actief is in logistiek of interesse heeft. Ook kunt u op het ‘Experienceplein’ actief kennismaken met innovaties in de sector die nu al worden uitgevoerd. We sluiten de dag af met een netwerkborrel.

Tot slot
Half februari ontvangt u per mail de uitnodiging voor het Topsector Logistiek congres met het definitieve programma. Werkt u aan of met een praktische innovatie die zeker niet mag ontbreken op het Experienceplein? Laat het ons weten via info@topsectorlogistiek.nl.

We verheugen ons op uw komst op 16 april!

Namens de Topsector Logistiek,

Aad Veenman
Boegbeeld Topsector Logistiek
Voorzitter Strategisch Platform Logistiek

Laat de reactie zien