Smart Logistics Hub in Amsterdam geopend

De openingsweek van de Smart Logistics Hub (SLH) is officieel begonnen. Dinsdagochtend 10 november kwamen ondernemers fris en fruitig naar The Grounds @ Schiphol voor het eerste ondernemersontbijt van de week. Pieter Schalk van Transsmart en Marcel van Schijndel van RSW inspireerden met het verhaal achter hun logistieke innovatie.

Sleutel tot succes
De sprekers vertelden over de obstakels in het ondernemerschap en de sleutel tot succes. Dus hoe kan jij zelf de MKB Innovatie Top100 bereiken? Uiteindelijk is succes toch een beetje een kwestie van geluk en de juiste timing maar er zijn wel stappen die je kunt nemen om dat geluk naar je toe te buigen. Door zorgvuldig, maar realistisch te plannen, focus te houden, nee durven zeggen en weten wanneer je volmondig ja! moet zeggen. In deze tijd van social media en e-commerce draait het ook om je netwerk. Onderhoudt en verbreed je netwerk, zowel via business2business als via de relatie met de consument. In de huidige markt beslist de consument, dus probeer als ondernemer op de wensen van je doelgroep te anticiperen en wees bereid je aan te passen.

Smart Logistics Hub
De Smart Logistics Hub is een kennislab voor logistieke pioniers – start-ups en partners – die geschiedenis willen schrijven. En het is de plek waar een brug wordt geslagen tussen midden-, klein- en grootbedrijf en de innovators, ofwel tussen markt en kennisinstellingen. De RMA regio was en is een unieke logistieke hotspot met Luchthaven Schiphol, Haven Amsterdam, Greenport Aalsmeer en internetport AMS-IX. Om bij de wereldtop te blijven, is er behoefte aan innovatieve, slimme logistieke oplossingen.

De Smart Logistics Hub biedt start-ups Een maatwerktraject bestaande uit:
– toegang tot een sterk inhoudelijk netwerk,
– toegang tot netwerk van launching customers,
– begeleiding in ondernemerschap,
– toegang tot funding,
– een dak boven het hoofd met koffie, wifi en collega’s.
– Een adres op Schiphol.
– 85 events per jaar.
– Logovermelding op onze website en in andere uitingen.
– Bedrijfsomschrijving (tekst/video) op onze site.
– Een mediakit over deelname aan de hub.

Heeft u ook interesse in een broedplaats voor uw start-up of bent u geïnteresseerd in het bijwonen van een ondernemersontbijt of ander event? Kijk op de website van Dinalog Amsterdam voor meer informatie.

Meer informatie Geef de eerste reactie