Supply Chain Finance

Teach the Teacher The Cool Connection (Supply Chain Finance)

Wij willen u graag uitnodigen voor  sessies waarin u kunt kennismaken met The Cool Connection. The Cool Connection is, zowel in bedrijfsleven als onderwijs, een succesvolle business simulatie die een brug slaat tussen fysieke en financiële ketens en het belang van samenwerking over afdelingen heen benadrukt. Tijdens de sessies komt u er achter hoe u deze simulatie kunt inzetten in het onderwijs.

 

The Cool Connection

The Cool Connection biedt de ultieme leerervaring voor studenten in de richtingen van economie, logistiek, financiën, inkoop en verkoop, organisatiekunde en vele aangrenzende vakgebieden. Groepen van 4 studenten proberen een shampoofabrikant winstgevend te maken. Daarbij is één student Finance Manager, één student Inkoopmanager, één student Verkoopmanager en één student Supply Chain Manager. Alleen door de juiste samenwerking tussen de verschillende afdelingen kan shampoofabrikant The Cool Connection succesvol zijn. Bekijk de video voor meer informatie.

Het vak Supply Chain Finance

The Cool Connection is een onderdeel van het vak Supply Chain Finance, een ‘blended’ vak ontwikkeld door het lectoraat Supply Chain Finance van Hogeschool Windesheim. Dit vak bestaat naast The Cool Connection uit colleges, e-learning en een forum waar studenten in contact komen met bedrijfsprofessionals. Zie de presentatie in de bijlage voor meer informatie over dit vak.

 

Sessies

Data:                           7 april – bij Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

(Ruitenberglaan 31,   Arnhem)

 

10 Juni – bij Hogeschool van Amsterdam

(Weesperzijde 190, Amsterdam)

 

September – bij Hogeschool Windesheim

(Campus 2-6, Zwolle)

 

Voertaal:                    Engels

 

Kosten:                        GRATIS

 

AANMELDEN VIA:

Michiel Steeman – ma.steeman@windesheim.nl

Christiaan de Goeij – caj.de.goeij@windesheim.nl

 

Met vriendelijke groet,

 

Lectoraat Supply Chain Finance (Hogeschool Windesheim) & Inchainge

Geef de eerste reactie