Topsector Logistiek en TKI Dinalog delen kennis in webinar serie

Wilde u altijd al een keer het echte verhaal horen van experts, maar had u nooit tijd? Dit is uw kans om kennis en inspiratie op te doen met de gratis webinar serie van de Topsector Logistiek en TKI Dinalog. Tientallen gesprekken met experts die uit eigen ervaring spreken.

Rijke kennis en ervaring delen
De Topsector Logistiek en TKI Dinalog heeft de afgelopen 6 jaar een groot aantal projecten ondersteund: bedrijven en kennisinstellingen hebben de grenzen verlegd op logistiek gebied. Van uitproberen hoe een concept in de praktijk werkt, wat je allemaal tegenkomt bij het implementeren en opschalen tot hoe nieuwe wetenschappelijke kennis ontwikkeld wordt. Die rijke kennis en ervaring bieden we aan via een serie webinars.

Bekijk ons webinar aanbod

Schrijf u direct in
Van digitalisering tot human capital, van synchromodaal tot cross-chain-control centers, van service logistiek tot bouwlogistiek, van internationalisering tot duurzaamheid etc. We starten vanaf 23 april 2020. Neem deel en stel uw vragen aan de experts. Bekijk hier welke webinars gepland staan en om u in te schrijven.

Geef de eerste reactie