Topsector Logistiek lanceert kennisbank

Tijdens de 1e dag van het Topsector Logistiek Congres lanceerde boegbeeld Aad Veenman de Topsector Logistiek Kennisbank. Hierin zijn de uitkomsten van honderden projecten van de Topsector Logistiek voor iedereen op te zoeken. De kennisbank is vanaf nu online beschikbaar via: https://kennisbank.topsectorlogistiek.nl.

Inspiratie voor logistieke innovatie

De Topsector Logistiek vindt het belangrijk dat opgedane kennis en ervaring in projecten breed beschikbaar is, zodat iedereen in de logistiek hiermee zijn voordeel kan doen.

“De Topsector Logistiek Kennisbank bevat alles wat de Topsector Logistiek tot nu toe gedaan heeft aan projecten en pilots. Alle informatie is op een toegankelijke manier, gebundeld per thema, beschikbaar. Bedrijven, overheden en onderzoekers kunnen hier kennis en inspiratie halen om zelf aan de slag te gaan met logistieke innovatie”, aldus Aad Veenman.

De komende periode wordt de kennisbank verder aangevuld met de onderzoeksprojecten vanuit TKI Dinalog. Tot die tijd zijn deze projecten nog te vinden op www.dinalog.nl/kennisbankMeer weten? Bekijk de Kennisbank Topsector Logistiek.

Geef de eerste reactie