Duurzaamheid

Topsectoren slaan handen ineen om slimme oplossingen in de verslogistiek een boost te geven

Het succes van 2022 smaakt naar meer en dus is het Agri & Food Logistiek Congres als zelfstandig congres terug en wel op 20 april 2023! Op de CO3 Campus in Terneuzen horen we van interessante topsprekers hun toekomstvisie op de bredere agrifood sector en vertellen zij over slimme oplossingen voor het vervoeren van allerlei (hyper)verse producten. En bovenal is het dé kans om branchegenoten te ontmoeten en kennis met elkaar te delen.

Consumenten vragen steeds vaker om het zo duurzaam mogelijk vervoeren van versproducten en internationale afspraken sturen hier ook steeds sterker op, zonder aan productkwaliteit in te willen leveren. Transportbedrijven en verladers kijken daarom naar slimme oplossingen om dit te realiseren. We hebben met de verschillende Topsector gekeken naar interessante ontwikkelingen, samenwerkingen, projecten en onderzoeken.

We beginnen het goed gevulde middagprogramma met een lunch en sluiten af met een netwerkborrel om de opgedane kennis met elkaar na te bespreken. Houd de eventpagina in de gaten voor de laatste updates over het programma en de topsprekers.

Dit event organiseren we samen met Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen, Topsector Agri & Food en Topsector Logistiek.

Klik hier om je aan te melden.

 

 

Geef de eerste reactie