Verruim je blik door inzicht in lopend onderzoek en ideeën voor toekomstige ontwikkelingen

TKI Dinalog zoekt nieuwe leden vanuit het bedrijfsleven voor de programmacommissie voor initieel 3 jaar.

Ben jij werkzaam bij een verlader of bij een bedrijf dat zich bezighoudt met bouwlogistiek? Wil jij met jouw unieke kennis en achtergrond en affiniteit met onderzoek de innovatie in de logistiek verbeteren?

Verruim je blik door inzicht in lopend onderzoek en ideeën voor toekomstige ontwikkelingen. Krijg inzicht in fundamentele vraagstukken en ontwikkelde kennis richting de praktijk. Lever zo een bijdrage aan de transitie in duurzaamheid, digitalisering en veiligheid van de logistieke sector. Breid je netwerk uit met experts uit wetenschap en bedrijfsleven en investeer in jouw persoonlijke ontwikkeling en die van je organisatie.

Onbezoldigd, inspirerend en onbetaalbaar
TKI Dinalog zoekt nieuwe leden vanuit het bedrijfsleven voor de programmacommissie voor initieel 3 jaar.

De programmacommissie bestaat uit een zowel wetenschappers als vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven; verladers en dienstverleners met een diverse achtergrond. De programmacommissie komt 5 keer per jaar een middag bij elkaar om het onderzoeksprogramma en onderzoeksvoorstellen te bespreken. Een paar keer per jaar worden de leden gevraagd om onderzoeksaanvragen te beoordelen.

Interesse? Laat het ons weten via pc@dinalog.nl 

Geef de eerste reactie