SMILE

Bent u benieuwd of uw bedrijf transport en logistiek op de meest efficiënte wijze inzet? Of bent u op zoek naar mogelijkheden voor besparingen of een hogere kwaliteit? Het SMILE project biedt u een kans om voordelig advies in te winnen en uw logistieke innovatieslag te slaan. Dinalog vergoedt tot 50% van de kosten. Stel: een adviesrapport met quick wins voor uw logistiek kost normaal gesproken € 5000, met deze cofinanciering betaalt Dinalog de helft. Kosten die u snel weer kan terugverdienen. In geld, tijd of kwaliteit.

Innovatie bij verladers
MKB handel- en productiebedrijven (verladers) hebben vaak nog een mooie logistieke slag te slaan. Vooral kleinere MKB verladers hebben vaak niet de juiste kennis, aandacht of middelen om te profiteren van de innovatieslagen die gemaakt worden in de logistiek. Dinalog, Mazars en Fluas hebben met het SMILE project de handen ineen geslagen om met een doelgerichte aanpak verladers te verleiden om hun supply chain onder de loep te laten nemen en te verbeteren.

Hoe werkt het?
Als u deel wilt nemen aan het SMILE project Neemt u dan contact met ons op. Samen bedenken we manieren om uw efficiency te verhogen en kosten te besparen. We beginnen door in een A4 de strekking van het verbeterproject in kaart te brengen, wat na goedkeuring door Dinalog uitgevoerd gaat worden. Dinalog zal tot 50% van de kosten van het project vergoeden. Na afloop van het project wordt er door Dinalog en Fluas een case gemaakt en gepubliceerd. Aan het eind van het SMILE project zullen alle cases gebundeld worden in een eindverslag.

Over het project
Het project SMILE (Small & Medium sized Innovative Learning Enterprises) heeft niet alleen de focus op het verkleinen van de kloof tussen wetenschap en bedrijfsleven, maar juist ook op het verkleinen van de kloof tussen de logistieke sector en het verladende bedrijfsleven. Alleen al de ontsluiting van bestaande mogelijkheden naar MKB verladers kan veel efficiency teweeg brengen. Doel van het SMILE project is om binnen korte tijd zo’n 20 cases op te pakken. Deze cases worden gebundeld en kunnen andere verladers inspireren om een slag te slaan in logistieke innovatie.

Facts & Figures

20 cases
Forse besparingen


Startdatum: 1 jul 2014
Einddatum: 31 dec 2015