Jaarcongres JLN

Hoe kun je “Sustainability” tastbaar maken? Met welke uitdagingen hebben we te maken op de Logistieke arbeidsmarkt? Wat kunnen we zelf doen om duurzamer te wonen, te werken en te leven?

Sustainability staat als thema centraal dit jaar tijdens het Jaarcongres. Afgelopen jaar was duurzaamheid al een belangrijk thema, maar omdat het ons allemaal raakt zal het dit jaar nog belangrijker worden. Denk bijvoorbeeld aan het klimaatakkoord of de CO2-heffing, maar ook de krapte op de (logistieke) arbeidsmarkt.

Gedurende het Jaarcongres op 12 oktober 2019 laten we je kennis maken met o.a. de Sustainable Development Goals. Een raamwerk met 17 heldere doelen, opgesteld door de Verenigde Naties om duurzaamheid richting te geven. Vanuit JLN zetten we vijf van deze doelen centraal tijdens het Jaarcongres.

Meer informatie over het dagprogramma wordt binnenkort bekend gemaakt. Om alvast zeker te zijn van toegang tot het Jaarcongres is het aan te raden om jezelf nu alvast te registreren. We houden je hierna op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Geef de eerste reactie