Innoveren doen we samen

Heeft u een innovatief idee? Bent u op zoek naar innovatiemogelijkheden voor uw bedrijf? Of wilt u een project starten? TKI Dinalog helpt u hier graag bij. Innoveren doen we samen.

Advies en financiële ondersteuning

Innovatieve start-ups helpen, Research & Development onderzoeken in gang zetten of MKB bedrijven helpen met nieuwe technologieen om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. Daar zijn we voor. Dat doen we met advies en met financiele ondersteuning. Omdat het vinden van uw weg in het woud van subsidie- en financieringsregelingen soms lastig is, bespreken we dit het liefst persoonlijk met u.

Research & Development

Bent u van een universiteit of van een bedrijf dat innovatie hoog in het vaandel heeft staan? In de R&D projecten die TKI Dinalog ondersteunt werken universiteiten nauw samen met het bedrijfsleven. Dit noemen we een Publiek Private Samenwerking (PPS).
Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Calls R&D

MKB ondersteuning

Als MKB ondernemer kunt u het zich niet veroorloven om stil te zitten. Uzelf blijven vernieuwen helpt u uw bedrijf efficient te houden, kosten te besparen en de milieubelasting zo lag mogelijk te houden. TKI Dinalog kan u bijvoorbeeld ondersteunen bij automatisering, verbetertrajecten of het vinden van partners voor uw innovatieve ideeen. Daarnaast ondersteunen wij ook startups.
Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Calls MKB